fredag, januari 12, 2007

En riktig livräddarmössa...

I morse var det glashalt ute. Det hade ju snöat i natt och den snön hade lagt sig (och ligger) ovanpå isen. M skulle gå ut och hämta ved och ramlade naturligtvis baklänges och slog bakhuvudet rätt ner i isen. Pang!!! Glasögonen flyg av och dom hittade han inte förren efter en stund när han hämtat sig. Men som tur var hade han denna "vackra" mössa på sig och det räddade nog honom från en ganska sprucken skalle. I alla fall från hjärnskakning. Den är så fruktansvärt ful så han ville inte visa sig på kort, så stackars pappa fick ha den i stället. Han har ju lite svårt att protestera. Haha!


En liten bild från jobbet på eftermiddagen. Solen kom fram och det blev så himla fint. OBS kanonen är riktad Norge. Kommer dom så kan vi försvara oss.


Ja, nu är grinden stängd och låst in på tunet. Och tur är väl det. I förrgår blåste en flaggstång ner. Tänk om det hade varit folk där. Då hade nog inte hjälpt med nån mössa. Nu har vi alltså ingen midsommarstång och ingen flaggstång.
Ja, det här var den här dagen i korta drag. Snart ska vi äta räkor och sen ska vi titta på "Lewis". "Morse" var ju bara så bra. Hoppas att den här också är det.
Ajöken för nu!

3 kommentarer:

Matilda Matsdotter sa...

Oh. Hur mår min stackars pappa nu då?

Kanelbullen sa...

Nisse: jodå, han känner sig lite duven bara. Puss min unge

Malin sa...

Tur att han hade den där livräddarmössan. Jag trodde mera att den hette så för att man blev livrädd för den som har en så ful på sig..haha!