måndag, maj 14, 2007

Tycker inte om.


Det här gillar jag inte. Inte Bärta och Dimma heller. Dessutom har TVn pajat. Jag som ville se sista avsnittet av "Ibsen". Attans också.

I dag har vi varit i Mora och fixat tröjorna till Rots Skans. Dom bli skitsnygga. Svarta med grå text och svarta t-shirts till. Passade på att åka till ÖB också. Dags att förnya toa och hushållspappret. Köpte så det räcker ett halvår. Använder hushålls i stället för disktrasor. Dom blir så himla äckliga och fulla i bakterier. Blää!

Tänk, Nisse och Daniel får nog ny lägenhet. Jätteskönt för dom. Ett kök, bara en sån sak. Med ugn och spis. Hurra!!!

Nu ska jag gå ut och mata hästorna och ta av dom nattakläderna. Lite blöta var dom vid ingåendet. Men nu har dom säkert torkat under sina svett täcken.

Ajöken för nu!

4 kommentarer:

Barbara sa...

otorsportsrastauranger, kan bero på att ordet är såååå långt! LOVE YOU & GOOD NIGHT

Barbara sa...

Alltså skrev ett långt inlägg men blev refucerad...??? ang ÄCKLIGA disktrasor + att Stoffe varit på Radion idag. OK berättar mer imorg för nu har Pelle somnat....LOVE

bankgatan sa...

god morgon Käraste, jo skrev igår att Stoff var i radion o vann biobilj blomster+middag för 2 på en golfrest. så skulle jag vara rolig??! o skrev varför finns det inte motorsportsrest... o då tog platsen slut. Han är i Sydis idag, kan dock inte hitta det på nätet. Ha en bra dag. LOVE YOU

Christina W sa...

Jodå...betalt var de bra på att ta på Hamburger Börs. Kan fortfarande inte smälta glassen för 99 kronor.