lördag, maj 26, 2007

Planer för i dag.

Just nu en sån här har dragit fram här hemma. Jag fattar inte det här. Vi är bara två vuxna mogna och väluppfostrade här hemma, men ändå ser det ut så här titt som tätt. Disk, tidningar och kläder överallt. Jag måste rensa ur all gammal skit ur garderoberna. Sånna där gamla tygbitar och prusselurer som kan vara bra att ha. Nu har jag väntat i femton år si så där på rätt tillfälle att använda dom.Så nu, ut med allt och bränn skiten. Och varför fyller jag bokhyllan med massa papper och brakskitar istället för att skaffa fina lådor och gömma allt i! Men just nu ringde min lilla söta, rara Malina och så att dom skulle åka på utflykt till IKEA och då skulle hon fixa sånna till mig. Men sen ska jag ju lägga in allt i dom också, hmm, men jag ska göra det. Jag ska!

Fast nu ska jag bara baka en tårta och få ut Dimma först. Men sen, ja då jäklar ska jag städa. Tror jag, kanske, eventuellt.

Köket väntar. Ska göra älggryta kom jag just på! Alla kommer ju upp i morgon. Men inte Olle, han är i Eskilstuna och tittat på VM i speedway.

Ajöken för nu.

(Städade faktiskt ur kylskåpet i går)

2 kommentarer:

Anonym sa...

städa kylen var duktigt gjort! det som är så tradigt!

Kanelbullen sa...

punaniii: Är jag inte duktig så säg? Fast å andra sidan var det mycket som kunde gå ut av sig själv. (nästan)