tisdag, maj 22, 2007

Baktankar.

I morse vaknade jag klockan fyra och sen låg jag där och tänkte på en det ena, en det andra. Att jag måste börja baka lite mjuka bitar till serveringen. Nån som har något bra "resepept" på nån god kaka i långpannan. Gärna med lite gegga eller något annat smaskens på. ChristinaW, hoho! Tänkte börja nu och stoppa i frysen. Bullarna bakar jag ju varje morgon så det är inga problem. Jag öppnar den första juni och det ska bli såå roligt. Jeanette hjälper mig i år också. Det blir alltså kanelbullesommar utan semester. Tar några veckor i september. Ja, en tur till Karlstad blir det också, men bara över dagen. Ja och sen måste jag tvätta gångmattorna i hallen på fiket och det är ju mindre roligt att stå och skura mattor som hänger över ett bord. Blää. Men men, det måste göras.
På fredag ska vi åka till Björnparken hela styrkan. Vi brukar alltid göra något roligt innan stormen sätter i gång.

Nu är jag trött så nu blir det soffan

Ajöken för nu!

4 kommentarer:

Anonym sa...

nä, nu hänger jag inte med. café? ingen semester? kollade bakåt i tiden, men näe...
upplys mig!

Kanelbullen sa...

punaniii: min vän, på vinterhalvåret är jag på kontoret på Hembygdsgården och på sommaren har jag cafeét på Hbg. Bakar och står i och är allmänt trevlig mot turisterna som dräller in.Kokar kaffe och brer mackor.Och då måste jag jobba hela sommaren, annars blir det inga kanelbullar. Nu förstår du varför jag heter kanelbullen va? Jag är så in i döden trött på kanelisar när sept kommer så jag nästan kräks. Men det är skitkul så länge det pågår. Levererar till och med bullar till en del som bor här på sin semester när dom återvänder till storstaden. Då köper dom med sig en låda eller så.
Comprende?
Ha det!

Malin sa...

Och dina bullar är dom godaste i hela världen, dom slår tom Helenas! Synd att du inte gjorde såna när jag var liten. Fast det var nog bra för då hade jag även varit en tjock liten unge Haha!

Anonym sa...

men, vad mysigt! å fint att kunna byta, att var årstid är sitt jobb.

om jag närmar mig dalarna, då måste jag nog ta en omväg förbi dig!