fredag, september 29, 2006

Där sprack den goda idén!

Jaha, just när jag bestämt mig för att minska ner på godisätandet, ja då får jag en härlig låda på posten från Buzzador. Så det är bara att sätta igång och äta. Ja, jag delar förstås med mig till höger och vänster och talar om att dom är goda. M var inte så förtjust, men jag gillar mörk choklad med gegga i. Skickade några till K-stad också. Får höra sen vad dom tyckte där.

Alla runtomkring tömmer sina krukor och korgar, men jag tycker att mina blomster fortfarande är jättefina. Penseérna har börjat blomma värre än nånsin så dom är så fina. Har flyttat dom, ja alla blommor, från baksidan till framsidan. Vi sitter ju inte ute så mycket längre, så vi kan titta på dom när vi kommer hem från jobbet i stället.

Och här sitter gänget som har sina sista dagar i full frihet. Snart ska innanfönstren in och då blir dom instängda. Ja, pappa Boo flyttar jag bara bak en bit och sätter på honom en varmare mössa.
Snart ska vi äta kräftstjärtar i vitlök på rostat bröd. Dricker en god öl gör nog jag, medan M dricker sin Mora Must.
Ajöken för nu.

3 kommentarer:

Syster i Skåneland sa...

Tänk att bara få en låda choklad så där, är Tomten på besök? Låter gott med kräftstjärtar+vitlök, men hade valt vin till... Ha en skön helg imorgon åker jag till Fjärås, har Du älskade Syster badat där....
FNISS Puss o hälsa. LOVE YOU

Malin sa...

Jag tyckte inte heller att dom var så goda...men dom går att tvinga i sig till kaffe.

Puss

Nisse sa...

Dom smakade bajs tyckte både Daniel och jag. Haha! :) Men tack iaf.