söndag, augusti 09, 2009

I dag var det dags...

...för vår årlig kulturella tur till Mora. I år blev det inte museet utan vi gick på Zorngården i stället. Jag har aldrig varit där. Det är verkligen vackert. Men väldigt varmt var det därinne. Och jättekvavt ute. Lite åskigt faktiskt.


Kolla...vilken dörr!


Det här växte i köksträdgården. Vad farao är det? Alldeles blått var det.


Så himla snyggt staket. På en del ställen hade dom sått vackra skira blåa blommor som klättrade upp på staketet. Får nog ta och bygga ett sånt. En himla trevlig guide hade vi. Så påläst och en fin röst. Cecilia hette hon.

Efter det hela gick vi hem till Anette och Petter och åt god mat. Dom var förresten också kulturella. Sen blev det en tur till Orsa och påhälsande av Malin på ICA och sen till snälla D som tar med sig lite grejs till Nisse i Oslo när han åker dit och jobbar i morgon

Nu är det soffan som gäller. Längtar till hösten så man slipper alla repriser. Blä!

4 kommentarer:

evelin sa...

Där inne har jag varit. Och dom som jobbar där säger att det spökar på ett ställe i huset.

Petter & Anette sa...

Tack för en trevlig dag!

Catarina Löv sa...

Ha! Det vet jag för vi odlar nämligen lila brysselkål i vårt trädgårdsland! Inte för att jag har sett röken av några kålisar ännu, men så är det! Tack kära du för ditt inlägg. Imorgon fyller mannen 34 år!!! Kram finaste, Catarina.

Gunilla L sa...

Visst är det mysigt på Zorngården, har varit där flera gånger. Vilken stämning därinne, det är lätt att tänka sig alla trevliga gästabud som hållits där!