fredag, februari 09, 2007

Så blev det då fredag...


Lite vinterstämning. Det är skönt att ljuset börjar komma tillbaka. Även om det är mörkt när man åker till jobbet vid sju tiden, så är det ljust när man åker hem vid sexton tiden. Man får vara glad för det lilla. Annars är det inte särskilt roligt just nu. I alla fall inte på jobbet. Det har smugit sig på en sån negativ stämning. Vet inte riktigt vad det beror på, men skitjobbigt är det. Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att åka dit, men nu vete katten om det är så jäkla kul längre. Ja, ja vi får väl se hur det blir.

En rolig sak i alla fall. Mina senaste prover var strålande. Nu behöver jag inte åka till Falun på koll förren i maj. Hurra! Så därför ska vi strax äta räkor och då kan jag ta lite rött till dom. Ja ja, jag vet att man ska dricka vitt till skaldjur. Men jag frågar inte Magdalena Ribbing utan jag dricker mitt röda. Tycker inte om vitt vin.

Ajöken för nu!

2 kommentarer:

Malin sa...

Åh, jag vill oxå ha räkor! Och drick lite vin du mamma, det kan du gott göra nu när proverna var så bra :)

Puss

Svärdottern sa...

Vad skönt att proverna var bra :-) De säger att man kan dricka rött till allt, så ta ett glas rött du till räkorna. Vi åt också räkor igår och drack vitt vin :-) Kramis kramis.