måndag, februari 05, 2007

Och så var det måndag igen

Ja, nu har jag sett på "Saltön". Böckerna är mycket bättre än serien på TV. När man läser så gör man sig en egen bild av dom i boken och sen blir man så himla besviken när det inte stämmer. Det är likadant med "Wallander". Lassgård är klart bäst. I "Saltön" är det nästan ingen som stämmer för mig.
I kväll har jag även varit duktig och smörjt mig. Slarvar alldeles för ofta med det. Så får jag ont och då blir allt så jobbigt. Nu är det stark kortison som gäller ett tag. Risken är att jag gör en "Kicki", för salvan gör att jag blir lite manisk. Men det är ju ganska bra för jag städar bra på salvan.
Petter ringde vid lunch tid och frågade om han kunde äta hos oss. Och det gick ju bra. Hade kokat ganska mycket potatis i går. så det blev pyttipanna och stekt ägg. Kul att han jobbar här ibland och kommer hit och tittar in.
På jobbet är det verkligen lågsäsong just nu. Snart börjar jag längta till sommaren och mitt bullbak. Det är ju min grej det. Och tiden går ju fort så vi är snart där.
Promenixerna har det blivigt lite dåligt med men nu jäklar är det dags igen. Man blir så mycket gladare och piggare av det. Just nu är jag ingetdera.

Nehej nu är det sängen som gäller.

Ajöken så länge och godnatt.

2 kommentarer:

Malin sa...

Godnatt min älskade mamma!

Kanelbullen sa...

Malin: Godmorgon min älskade dotter!