onsdag, december 13, 2006

"Nej, jag vill inte. Inte nu"

Jag har ont i bröstet och fryser, känner mig allmänt risig. Vill verkligen inte bli sjuk nu! Men i morgon är jag säkert bra igen. Kanske. Fast jag har en förmåga att bli risig till jul.


I dag har jag julpyntat lite på mitt skrivbord. Snart kommer det att lukta gott inne hos mig.


Säger som Nisse, ska det se ut så här när det är lussefia? Fast det ska visst bli kallare till veckan. Bra. Har pratat med hovslagarn i dag och han skulle hinna hit före jul med Snobbens små skor. Han halkar lite nu när han ska gå in. Men han är så söt när man säger att det är halt, då går han så försiktigt, så försiktigt.


Jaha, så har dom då bestämt att det blir inträde på alla statliga museer. Tack för den. Jag får nog ta upp mitt eget lilla bloggmuseum. Det är i allafall gratis. Kommer endera dan.

Är det bara jag som tycker att det är för mycket fågelsång? Det verkar ju som ingen annan någonsin varit upp där förut. Nu räcker det tycker jag. Det är klart att det ska skrivas om honom, men inte halva dagstidningarna.

Nehej, nu ska jag krypa til kojs. Undrar förresten hur det går för Magda och Marcus. Det är det enda som verkar lite osäkert tycker jag. Per-Martin vet vi ju redan att han blev brädad.

Godnatt och ajöken för nu!2 kommentarer:

lina. sa...

jag håller med!
jag är fruktansvärt trött på fågelsång.
bryr mig inte om vilken musik han väcks av, hur hans toalettbesök går till osv osv.
det måste ta slut NU.

ska vi starta en protestlista?;)
kram!

Kanelbullen sa...

Lina: Ja, jag tror fasiken det. Kram!