fredag, december 15, 2006

"Färdig dansat"

I morse vid niofikat, vi sitter i huset till vänster längst upp, såg tvenne arbetskompisar att utsikten från fönstret var ändrad. Vad var det som fattades? Jo, hela midsommarstången!. Visserligen blåste det jättemycket i går kväll, men så här mycket trodde jag inte att det var. Tur att det inte var midsommar.


Rätt av!
I dag har jag varit i Mora med Malin. Mats åkte till Insjön och CO. Han gillar inte att gå i affärer. Och vid närmare eftertanke inte jag heller. När man är van vid lilla Älvdalen och tycker att Domus är stort här, kan jag tala om att Mora är gigantiskt. Hemma planerar man att gå dit och dit och hitta allt man vill köpa. Jag blir bara förvirrad, du märkte det va Malin, och vill åka hem. Två timmar! Sen var jag nöjd. Det sista jag gjorde var att köpa alldeles för mycket godis på ÖB. Strumpa Nisse? Tänkte väl det. I alla fall var det skönt att komma tillbaka till jobbet vid halv två. Nu har jag uträttat det jag ska.
Och ska lägga mig i soffan, äta godis och läsa DN.
Ajöken för nu!


2 kommentarer:

Malin sa...

Du förvirrad?! Nä, inte ett dugg alls va? Är glad att du kom ihåg att stänga dörren när du satte dig i bilen..Haha! Nä, mamma du var precis så virrig som du brukar vara. Det är ju lixom du juh! Tyckte vi hade det trevligt idag faktiskt. Sen så ska du och Lovisa få åka till Mora någondag och kolla på kläder så ni blir nöjda.

Puss

Den bästa dottern sa...

Woho! Jag vill gärna ha en strumpa!! :)