onsdag, december 06, 2006

"En Malin till"

I dag har jag köpt nya gardiner nere i byn hos "Tyg-Ulla". Hittade ett par som heter Nils. Tyckte att dom skulle passa i mitt kök. Tyvärr fanns det bara till ett fönster. Men vad är det som säger att det måste vara likadana gardiner i alla fönster. Inte vet jag, så därför köpte jag ett par andra till andra fönstret. Vi har visserligen tre fönster, men i ett har jag inga gardiner alls. Dessutom sitter dom på olika väggar, fönstren alltså.

Här blev det lite ängla gardiner. Tycker dom är söta. Ulla hade små fina tyghjärtan i rött och vitrutigt med röda band för en billig penning. Så det blev tre sånna.Här hänger Nils. Inte stör det så mycket. Olikheten alltså?. Man behöver väl inte vara så himla perfekt jämt. Lite väl tidigt med julgardiner kanske, men det är ju så jäkla mörkt och tråkigt ute. Om två veckor vänder det. Hurraaa!!! Det gör inget om det kommer tonvis med snö eller om det blir trettio grader kallt, det blir i alla fall ljusare.
Nu kommer strxt bönderna och det måste jag titta på.
Ajöken för nu!

2 kommentarer:

Matilda Matsdotter sa...

Jag tyckte det blev jättefint mamma!! :) Och det spelar absolut ingenting roll att det är olika. Nästan snyggare då tycker faktiskt jag!

PUSS! Hälsa puppis!

Malin sa...

Åhh, det var ju jättefint! Och du är ju inte som alla andra utan gör alltid som just DU gör och det blir alltid så bra!

Puss