torsdag, november 23, 2006

Snart fredag.

I dag har det varit grått, grått och åter grått ute. Därför har jag tjuvstartat ljusets högtid med att hänga upp min nya ljusslinga. Riktigt snyggt, eller hur?

Hovslagaren har varit här i dag. Dimma är så fin med skor, snöskor och broddar. Snobben där emot fick ingenting av allt det fina. Hans skor från i våras hade blivit för stora! Dom sliter ner hovarna så när dom går barfota så dom gamla passar inte. "Hovis" måste köpa nere i Borlänge. Så det blev bara klippta tånaglar för den lille gubben del. Så små söta hovar har han. Försökte ta ett kort på dom. Blev inget vidare. Han har lite svårt att stå stilla när han kommer in för kvällen. Sugen till tusen. Dom får alltid en liten tuss då och den är nog det godaste på hela dagen.

Dagen har annars lunkat på i sakta mak. Segt att jobba så här års. Mycket före julmarknaden, men det finns andra som är bättre på det än jag. Själv håller jag just nu på med alla medlemsutskick. Cirka åttahundra. Det är faktiskt rogivande att sitta och vika pappar som sen ska läggas i kuvert. Är det sånt dom gör på Kumla, eller är det bara kuverten? Fast det är säkert inte lika mysigt där som på mitt jobb. Haha! Nej, låt dom plugga i stället.

Nu ska jag gå tillbaka till soffan jag kom ifrån.

Ajöken för nu. Förresten...Grattis Sprätti till biologiprovet.

6 kommentarer:

Matilda Matsdotter sa...

Ja det var jättefint mamma!

Svärdottern sa...

Superfint :-) Jag vill också ha en ljusgardin... Ses på lördag (förhoppningsvis) /Kramis

Kanelbullen sa...

Nisse: Tack. Visst blev det mysigt.

Kanelbullen sa...

Svärdotter: Då blir det nåt gott med lite vin till.

Malin sa...

Jättefint! Men man fick ju inte fuska före advent...haha!

Puss

lina sa...

tacktack, lite nervös nu:)
vad fina ljusslingor!

kram!