söndag, oktober 15, 2006

Vet inte hur jag ska...

Dimma ute och Dimma är inne. Jag ska ta ett krafttag till lunch och se om hon vill gå ut då. I går gick hon ut efter mycket om och men. På eftermiddagen när Olle skulle ta in henne, ja då skulle hon inte gå in. Det får väl bli så att hon står ute hela kvällarna nu i stället. Som tur är ska vi ju få snö i veckan. Härligt!!! Ja, jag tycker faktiskt det. Äntligen är det slut på mockandet morgon, middag, kväll. Jag gör det gärna för att hon ska ha det så bra som möjligt. Men det blir onekligen lite stressigt ibland. Och Köttbullen börjar längta efter sällskap.

Nu har jag stickat elva par vantar. Bra va? Ska nog skicka efter lite rött också. Ser mysigt ut om man lägger ner mörkgrått, naturvitt och lite rött i min fina säljkorg. Jag har klätt den med ljusgrå fleece med vita älgar på. Man måste lägga grejorna snyggt om det ska gå att sälja. Och det lyckades ju förra julmarknaden. Håller tummarna för i år också.

Sovrumsfönsterna väntar just nu på att bli tvättade. Så jag vet inte om jag ska gå på dom. Kanske, kanske inte. Vi får se.

Jo, det blir nog så. Så ajöken för nu!

3 kommentarer:

Den bästa dottern sa...

Ja vad vi är bäst min bästa mamma! :)

Syster snart 48... sa...

Oh vad avis jag blir, snö på torsdag! UNDERBART Måtte vi få en snörik vinter. Visst behöver jag putsa fönsterna men ...nääää Bor ju på 2dra vån så den tjänsten får jag köpa... Grannen o jag brukar dela på Karl´n!! Nu blir det tomatsoppa. Mums. PUSS

lina. sa...

snö?! wow! jag som inte vant mig vid hösten ännu...fast vi har i & för sig inte så kallt!

lycka till med vantarna!

kram!