torsdag, november 12, 2009

Visst ser det ut som...


...en liten gubbe som har en lång dräkt på sig och så håller han i ett litet trollspö som han svänger på. Den här täckningen hittade jag i min säng tillsammans med en söndertuggad kulspetspenna. Vår lilla hund älska att tugga sönder pennor, men inte fasiken visste jag att hon kunde rita också.
Hoppas jag har stavat allt rätt nu och inte gjort några felaktiga särskrivningar. Det verkar vara väldigt viktigt har jag förstått. By the way, så stavas månaderna, januari, februari och så vidare, med liten bokstav.
Nu ska jag mocka och sen blir det promenad.

7 kommentarer:

Malin sa...

Nu är hon klokare än Ester, men det är nog för att hon är äldre faktiskt..Haha!

Madde sa...

Haha! Den där kan du ju inte tvätta bort! Sälmans första teckning!

Vi på Åsen/Lena sa...

Finfin teckning, Sämlan längtar nog till jul med tanke på tomtemotivet =O)

Jamen dålig svenska är ett gissel om man som jag älskar det svenska språket både i ord och skrift. Jag kan bli riktigt ledsen när jag ser hur vissa behandlar språket. Var och en gör såklart som den har blivit lärd antar jag. Svenskan är ju ändå ett av kärnämnena i både grundskola och gymnasium så det är klart att man börjar undra. Eller iaf gör jag det!
Ha en skön helg =O)

Kanelbullen sa...

Lena: Jag tror bara det att det är viktigt för alla att få skriva. Får man för många pekpinnar så kan lusten snart försvinna.
Fina bilder från skogsprommisen förresten.
Ha det, och så hejar vi på Team Stefan =)

Kanelbullen sa...

Madde och Malin:et Det lakanet ska läggas undan och sparas. Absolut!
Och Ester kan nog snart rita fint hon med.
Ha det bägge två!

Malin sa...

Det finns faktiskt såna som har dyslexi och handikapp, alla kan inte skriva perfekt. Jag är glad att mina flickor skriver sina bloggar, det har gjort att dom nu stavar mycket bättre. Om folk tycker det är jobbigt att läsa så tycker jag inte att dom ska läsa om dom bara ska reta upp sig....

nisse sa...

Fast roligast är när de som klagar skriver fruktansvärd svenska själva. Då kan man inte annat än skratta, och hoppas på att de läser lite bättre litteratur än den de tydligen gör (eftersom den lurat dem att de faktiskt skriver korrekt svenska).