torsdag, april 16, 2009

Nu har...

...Salli och jag borstat hästarna. Hon är med hela tiden när man är ute. Springer i hagen och mellan benen på både Snobben och Dimma. I dag så lyfte jag upp henne på Dimmsen och det var rätt så skönt faktiskt tyckte hon. Fast det blev inte så långvarigt för hon kom på att hon måste bajsa. I hästhagen naturligtvis. Alldeles bredvid hästbajset. Undrar om hon tror att hon är en häst. Minishettis kanske eller en liten Falabella. Tokig är hon i alla fall. När jag borstat färdigt gick jagoch skulle hämta posten och vem var först till brevlådan. Mm, Salli. Tänkte nästan stoppa in Masen i munnen på henne. Hon skulle säkert apportera om vi bara tränade. En apporterande Falabella, Haha.

I morse bakade jag bröd. Jag har gjort det några mornar nu. Billigt och gott. Lite fiberhavregryn i degen så blir det nyttigt också. Nu är det matdags, sill och potatis med gräddfil. Oh vad gott det ska bli.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ciao sötaste Syster. Hoppas allt är bra. Är avis på dig att du får gå o pyssla m hästarna o prata m Salli. Men var är då Sämlan?
Åh vad jag hoppas få vara hos er i sommar, hoppas...
Stor Kram till Dig o resten. Dax cykla t mormor. LOVE YOU

Anonym sa...

dottys katt apporterar! han älskar det o är oftast den som drar igång leken som han aldrig vill ska ta slut...

nisse sa...

Älskade lilla Salli, vad söt hon är! Skönt att hon trivs så bra hos er, trots att henne maaammi inte är där! Pussa på henne!