tisdag, april 07, 2009

I dag var det rätt dag...


...och lockarna är tillbaka igen. Skönt att bara kunna dra handen genom håret när man har duschat. Och nån färg tänker jag inte ha i nåt mer. Gillat inte när gamla damer färgar håret. Bättre att försöka hålla det naturligt. Hålla efter med klipp och så.
Mats är ute och krattar på baksidan så nu ska jag och Reine Brynolfsson gå ut och sätta oss. Dörren är öppen och Sämlan njuter av att kunna spankulerasom hon vill.

5 kommentarer:

Lena/Vi på Åsen sa...

Finfina lockar...själv har jag inte en endaste lock =/ möjligen en liten våg =)

Så himla härligt när man kan ha dörren öppen, både jag o hundarna njuter då!

Anonym sa...

SNYGG!! Fast lite snyggt är det när gamla damer lägger in några slingor i håret. Såg en dam i 70 års åldern som hade några mörka slingor det var gôr snyggt.

Fast du är fin som du är!!

Kramen
muZen

Anonym sa...

Oh, vad snyggt. Jag bestämde mig ju också i somras att jag minsann skulle vara gråhårig i fortsättningen. Men efter Emsans kommentar förra helgen att jag såg ut som en rutten skurtrasa i håret, så tänkte jag om. (tänk att man jämt ska lyssna på andras kommetarer) så nu har jag också faktiskt både klippt och färgat. Men jag resonerar som så att det är ju OK att rostbehandla gamla bilar, så varför inte gamla tanter? DEssutom är jag ju ingen gammal "Dam" än. När jag blir det ska jag sluta färga. Så jag hoppas du gillar mig ändå! Puss puss

Anonym sa...

Jag älskar hår som visar sin ålder, samtidigt har jag vuxit upp med min krutmormor som färgade håret tills hon var typ 90 med orden "jag ÄR brunhårig": jojo! ;)

(men hon hade väldigt vackert vitt hår de sista åren, fin mormor!)

Jag tycker lockigt och gråsprängt klär dig!

Malin sa...

Ja, jag tycker att du är jättefin i håret när det gråa nu är framme.

Puss min bästa mamma