torsdag, mars 19, 2009

Dagen i dag...

...kaffe ute på jobbet


...och snälla Linnéa hade köpt sååå goda wienerbröd


...snön ligger kvar i massor, och det är så skönt att sitta ute i solen. Nu börjar jag ta ut mina sista semester dagar och min övertid, så nu jag är ledig fredag och måndag. Och det ska bli sol! Hurra! Då ska jag ladda CD-spelaren med min nya ljudbok som jag fick av Larsan "Män som hatar kvinnor". Ja, jag har ju läst den men det spelar ingen roll. Lyssnar gärna på Reine Brynolfsson i några timmar. Det värsta är att jag somnar gärna så jag får spola tillbaks och börja om igen.

I morgon ska jag till "Kussen" med mina tår igen. Plåtarna visade ingen förslitning utan "bara" artros och det visste jag ju inners inne. Det är väl bara ett jäkla skov nu. Det blir väl till att åka till Falun igen. Jag går ju där på reumatologen, men det är så skönt att slippa åka så långt bara för några tåjäklar. Vi får se hur det blir. Men just nu är det inte roligt. Nu tror jag att jag ska inta soffläget.

1 kommentar:

Anonym sa...

Artros är lika illa som artrit, ja man blir ju inte lika "knotig" & snevriden i lederna men nästan.

Kyla är det värsta med artrosen, fast nu är det 2:a vintern på snart 30 år som jag INTE har haft så jobbigt, det kommer när värmen kommer om det blir som i fjol.
Vill INTE...

SÅÅÅ mojsigt ni haft i finvädret idag. Avis, själv har man suttit inne... =O(

Ha d bäst

muZen