lördag, mars 15, 2008

Och...

Det är väl ändå ingen som är så korkad så att dom tror att han blir jättefrisk om han slutar nu!!! Herregud, ska han ändå dö så låt honom röka för jösse namn!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Klart han ska få röka om han vill... om han gör det hemma där andra patienter å personal slipper känna doften. Tänk själv att ligga inne å få cancer behandling, slita med att sluta röka och rädda det som rädda går. må piss pga av behandling... Å så kommer en nyrökt farbror in å lägger sig i sängen brevid å slänger upp ett paket cigg... sjukhus är ofta rökfria å spec. enheter där pas. med lung problem behandlas. Inte bara pga lukt och dubbelmoral utan pga av säkerhet. Inte skulle jag vilja explodera bara pga av att nån smygröker... / Sofialia =)

Kanelbullen sa...

Fialia: Han har nog en hel avdelning för sig själv. Jag blir bara så irriterad på alla "bezzerwissrar". Jag tycker egentligen inte att det är nåt att skriva om över huvudtaget. Själv tycker jag rökning är ett skit!

Puss!

Malin sa...

Jag håller med dig precis mamma. Låt honom röka så mycket han vill nu. Och hur lätt är det att sluta när man ändå vet att man ska dö...