söndag, mars 30, 2008

En bra idé


En markering i allafall. Det är Lars Stjernkvist (s) och Matihas Sundin (fp) som kommer med en sån bra tanke. Alla bär ett orange band på sig. Alla tävlande och alla som har med OS att göra- Vi här hemma kan också ha på oss ett sånt. Knyt ett band om en handled och visa ert stöd för det förtryckta Kina!!!



Har i dag upptäckt att vi har en utbrytar drottning till hund. Alltså...staketet som M har byggt på baksidan är rätt så högt, men nu är det högre höjder som kommer att gälla. Hon, det lilla aset, klättrar elegant över och springer sen som en galning, lycklig över att ha överlistat oss. Hittade henne på eftermiddagen med munnen fylld av isolering som hon hittat under härbret. Och det har vi haft nog av. Jullan käkade det som valp och då fick hon tillbringa ett dygn på djursjukhuset i Falun. Nu verkar ju Sämlan lite tuffare så det går nog bra. Men nu får vi bygga ett jättestaket.
Hurra!!!


4 kommentarer:

Malin sa...

Hon är totalt knäpp det lilla aset :) Och glad, det är hon ju precis hela tiden. Även när hon puttar ur Evelin ur soffan.

Anonym sa...

En markering är i alla fall bättre än ingenting!

Malin sa...

Det är för att du inte sa RRRRUUUUlla rUUUUnt Haha! Va Lovisa mobbade mig för det :)

dotty sa...

man kan ju alltid hoppas att kinas vansinniga ledning får nån slags tankeställare. hoppas kan en ju alltid.

kramar och välkommen till min nya blogg :)