torsdag, april 26, 2007

Vår!!!

I dag är det änligen vår i luften redan nu på morgonen. Bara luvtröja och ingen jacka. Ja, jag har byxor också. Inga strumpor i skorna och det är nog det bästa. Jag gillar inte knöliga strumpor som hasar fram och tillbaka i dojjorna.

Jag tog ut hästarna redan kvart över fem. Dimma var en aning konfunderad. Ingen husse så lång ögat såg och dessutom eksemtäcke! Måste va nåt lurt med det hela. Aha, det är jättevarm och massor med oknytt ute. Det är bäst att vägra. Då tog jag ut Snobben och lät den envisa stå kvar. När jag sen kom och skulle hämta henne så var hon lite trilsk, men upptäckte att det var nog bara april ännu så länge. Så då lurva hon ut med mig och höpåsen. Ja, dom är roliga dom små liven.

I dag ska vi åka till Mora och titta på nya sommarklädet till jobbet. I år ska jag då inte ha nån skjorta. Jag tänker ta en huvtröja i stället. En sån kan man ha som jacka också.

Nu ska jag jobba.

Ajöken för nu!

4 kommentarer:

Christina W sa...

Huvtröja?
Måste ju vara en tunn en om man ska jobba i den på sommaren

Kanelbullen sa...

Christina W: När jag står i köket och bakar och är i serveringen då har jag bara t-shirt. Huvtröjan är mest för kalla dagar och när vi har dom sk onsdagkvällarna.
Ha en bra dag!

Anonym sa...

oooooooooooooooh! jag saknar totohästar nåt så grymt!

det dära hus-på-landet-hästar-hund-å-nån-höna drar i mina muskler o själ...

Kanelbullen sa...

Punaniii: Vi hade ju både ankor och höns förut. Men dom käka höken upp. Saknar hönsen. Dom är sååå himla trevliga.Sällskapliga och inte alls så dumma som folk säger.