tisdag, december 22, 2009

Nu vill jag att det ska bli lite varmare...

Det räcker nu, tack! Runt tio minus är lagom tycker jag, det här är alldeles för kallt. Inget roligt att gå långpromenad och min psoriasis mår skit i kalltet. I dag har vi i alla fall masat oss ner på Bynn och handlat lite julmat. Men mycket blir det icke. Vägrar köpa en massa grejs som bara åker fram och tillbaka i kylskåpet. Men tre askar chokladpraliner fick följa med hem. Och det tyckte dom var roligt.
I morgon drar Mats och Olle till Oslot och hämtar hem Nisse. Hoppas de inte får skitväder. Blir roligt att få hem henne en liten vecka eller så. På måndag kommer nästa bästa...syster Yster från Skåneland. Oh, vad vi ska mysa i soffan vi tre. Tur att jag köpte tre askar med praliner. Haha!
På julafton kommer flickorna från Orsa och så Olle förstås. Då ska vi käka kola och annat godis. Ja, lite skinka, sill och revbenspjäll slinker nog också ner. Lilla Pärla stannar hemma i Mora med mor och far. Kallt och ruggigt att åka bort när man är så liten.
Nu...soffdags!

2 kommentarer:

Malin sa...

Kommer Barbro på måndag? Det har jag missat totalt! Eller också har jag bara glömt det. Hur länge stanna hon då? Så jag vet om jag hinner träffa henne...

muZen sa...

Önskar ER allihopa en riktigt
God Jul!!
Kram från Åza med familj

Ps! man vet aldrig, kanske jag smyger dit några i nått träd =O)