tisdag, oktober 27, 2009

Det grämer mig......att jag inte klämde ner dom där paprikafröerna tidigare. Titta vad röda om fina dom är nu! Och nu är det bara två kvar. nästa år är det februari som gäller.
Tvättmaskinen har pajjat. Usch och fy! Jag tror det är kretskortet, visst heter det så, som har lagt av. Tolv år är den så vi får se vad ett sånt kan kosta. Meen, vi har maskin två på övervåningen. Farmors gamla, som Mats köpte för en spottstyver nere i Skåne, när han jobbade där, inhandlades på OBS, och han fick knappt in den isin lilla husvagn som då var hans hem. Och jäklar vad bra den är. Peppar, peppar, ta i trä. Och den är nog trettio år. Det enda som är lite tokigt att det finns ingen lucka för sköljmedel. Så sista svängen får man plocka ur tvätten, lägga den i en hink med sköljmedel och sen slänga in den igen efter tag. Har aldrig av ett maskin som tvättat så rent och nu är det ju bara vi två så egentligen skulle det funka bra att ha bara den.
Nu ska jag snart ta en promenix och se hur det går med sidan. Lovade Malin att höra av mig om det inte släppte. Om det skulle kunna vara en inre skada. Men...nä, det tror jag inte. Jaja, det visar sig.

Ha det!

2 kommentarer:

Malin sa...

Men det kan faktiskt vara det och man kan faktiskt röntga för att se. Och eftersom du vägrar gå till läkaren så tror jag att du har ondare än du vill tala om...Puss

Kanelbullen sa...

Malina: Icke sa Nicke=)