fredag, juli 31, 2009

Lite flytt...


Två bilder i fel ordning. Första är Nisses nya rum. Sååå mycket ljusare än det gamla. Det understa är det fina huset där dom bor nu. Dom två nedersta fönstren till vänster är deras. Plus två på andra sida på huset.


Vi åt frukost i bilen för det var som himlen var öppen.Men det gick att kissa i alla fall. Kissningen utfördes av min syster yster.Lååånga tunnlar.Det var så mycket vatten i Oslot så jag kände att jag ville ta av mig skorna, men jag sansade mig.
Här satt vi i några timmar och väntade på flyttlasset från Grönnegatan.Där blir det nog trevligt att sitta. Allt var så fint.Det bars och det bars.Utsikt ner på gatan......och utsikten upp. Kolla...vilka grönsaker i porten bredvid och vilken fin frukt.En alldeles väldigt vacker port in till gården.


Vi hade en trevlig dag men det var jobbigt på hemvägen. Nån hade öppnat himmelen och jag har aldrig varit med om dess like. Fy farao. Men hem kom vi, kl ett. Snällolle satt och väntade med sämlan till vi kom hem. Tack!!! OchTack snälla Petter och Anette för hjälp med djuren under dagen. Jag mår så himla bra när jag vet hur mina barn har det och att jag vet hur det ser ut där dom lever.

Nu ska jag ut och mocka!

3 kommentarer:

Vi på Åsen sa...

Såg mycket trevligt ut! Och vad härligt att bo granne med en frukt-och grönsakshandel!

Mary sa...

Vicken underbar toalettbild på Mojjan, haha bästa någonsin!

Malin sa...

När jag hittar den rika norrmannen som vill gifta sig med mig så ska jag också bo så där fint :)