fredag, juli 20, 2007

Blommigt, randigt, prickigt och allt annat.Efter att ha gått i Mora i tre timmar tillsammans med söta svärdottern höll jag på att bryta ihop och åka hem. Det fanns ingenting som jag kunde tänka mig att ha på brölloppet. Jag hatar provrumsspeglar mer än någonsin. Fy farao. (Milt ut tryckt) Det var blommigt, randigt, stort och för smått. Långt och kort och allt som tänkas kan. Dyrt och billigt. Mats, han hittade en ursnygg och dyr kostym på en endaste gång. Orättvist!
Vi gick och åt på "Vi på hörnet". Petter, Anette, Mats och jag. Sen hade jag tänkt åka hem. Men...bredvid restaurangen låg en affär som heter "Solveigs". Den har legat där i alla år som vi har bott i Dalarna. Ungefär hundra sisådär. Mats tyckte jag skulle gå in och titta när det ändå låg så precis bredvid. Och där...dada!!! Skitsnygga linnekläder från "Sandwich" till halva priset. Oh, vad glad jag blev. Det är jag så det smäller om det. Nu ska jag bara hitta nåra skor. Enkla men fina.

Nu är jag sååå trött och slut i benen. Räkor och lite Rosé sen somnar jag gott.

Ajöken för nu.

Ett litet PS. Provade en "våtdräkt" också. En slimmad body alltså. Hahaha!!! Var glada att ni inte såg det. DS

Ett litet PS till, kläderna var inte från Sandwich utan från Solveigs Anna i Rättvik.DS.

9 kommentarer:

Anonym sa...

vad fiiiiint!!!
du är jättesöt i kläderna! helt rätt val! grattis till dej som hitta och hejja mats som sa åt dig att gå dit!

Malin sa...

Du är så vacker min kära mor.
Puss!

Kanelbullen sa...

punaniii och malin: tack raringar. Ni är då för söta.

Kram!

Anonym sa...

Tjusigt ;)

svärdottern sa...

Fanns inte en chans att hinna se nåt du provade, det åkte av lika snabbt som det kom på, men på Solveigs visade du glatt upp dig. Du var sååå snygg i det där. Tack för en trevlig dag kära svärmor. Kramis.

Kanelbullen sa...

anonym: Tack!!!

svärdottern: Du ska bara vara glad att du inte såg nåt. Då hade du skrattat så du hade fått ont i magen och då hade du inte kunnat gå på bröllop i dag. Haha!
Ha en trevlig dag!


Kram.

Matilda Matsdotter sa...

Du var verkligen jättefin i det där, och det var SÅ Du!

Puss min fina mamma!

Mary sa...

Jättefint, du kommer vara tjusig på böllopet. Och jag håller med, det kan vara förjävligt att springa in och ut ur provrum när ingenting passar. Kramar.

dotty dolores sa...

jättetjusigt! skönt att du hittade något så klockrent ;) nu är det bara att njuta av kalasandet ;)

stor kram