tisdag, augusti 16, 2011

På hundkurs i kväll


I går kväll var vi på hundkurs, Sämlan och jag. Vi träffades nere vid Ishallen och bekantade oss lite. Sämlan skällde lite men var riktig lugn annars. Det kan ju vara så för vi hade gått i en och en halv timme innan, just för att hon skulle vara lite mer medgörlig.
Sen gick vi en aktivitetspromenad. Måste sett roligt ut när vi tågade iväg med våra förvånade hundar som nog undrade vad farao vi höll på med. Vi knallade iväg ut på Andvägen och förbi Bygglagret och alla gick så fint, så fint. Vi stannade till i en liten skogsdunge och varje hund fick sitta vid ett träd som vi stoppade godisbitar i. De fick sitta kvar till vi sa "Varsågod" och då började se klättra uppför stammen och smaskade i sig. Nä, klättra gjorde de väl inte men de försökte. Sämlan hittade godiset varje gång. Efter det tågade vi i gåsmarsch upp till bänkarna vid Sockenplan och där vi lät hundarna hoppa upp och sitt. Gärna flera på samma bänk som synes av bilden ovan. Efter det gick vi och kastade ut godis på en gräsplätt som de fick nosa rätt på. Ner till Ishallen igen och gick lite slalom och hittade godis under burkar. Det hela var faktiskt riktig roligt och det var nog välldans nyttigt att gå nere på byn med andra hundar.
I dag är hunden dödstrött!

4 kommentarer:

BertaStina sa...

o Det var en knapphändig information.. =/

Kanelbullen sa...

Okey, jag ska skriva mer straxt =)

Babbis som saknar dig sa...

Sötaste Sämlan! Visste jag väl att du skulle uppföra dig exemplariskt! Vet du, idag hade jag behövt din hjälp (eller inte!) - har tömt dammsugarpåsen... Dock var där massa nålar så det var bra att du var hemma o vilade. PUSSAR i massor

BertaStina sa...

Ja så ska det se ut =)